Beste , als het jullie bedoeling was om mij boos te maken, dan is dit inderdaad de manier. Ach, welnee ik ben helemaal niet boos hierom, ik ben namelijk WOEDEND!

Picture of today of part of PI3XDV, my FM and DV repeater system for 10m, 6m, 4m, 2m and 70 cm (two outputs and 8 inputs).

@PH1M Zo eentje heb ik (geen eigen foto). Een paar jaar geleden stond die uit een nalatenschap te koop. Niemand had belangstelling. Ik wel :-)

@PH1M Links zit een grote condensator, een postzegeltrimmer van 120 pF, rechts een speciale tronsor van 26 pF met extra grote plaatafstand. Hij zou 200W aan moeten kunnen (max. vermogen op 50 MHz is 120W voor SSB/CW onderin de band). De grootste condensator heeft de laagste impedantie bij zo'n pi-filter. Aan de onderkant (naast de coax) zit, heel belangrijk een drainage-gaatje om het condenswater af te voeren. De 1,5 kwadraad soepel zit aan de rechterkant. Die kant hangt boven.

Oeeeeh. Dat gaat niet goed! Klein meisje aangevallen... Maar niets is wat het lijkt boingboing.net/2018/09/25/auti

What is Mastodon (the technology behind this website).

En nog weer een test om te kijken of het werkt.

Stralingsdiagram van de SSTV-repeater (PI1DFT) in Den Haag

Mobiel werken (zonder bluetooth) wordt mogelijk vanaf juli 2019 verboden.

Nog even een korte videotest, kijken of hij beweegt of stilstaat.

Dit is de pagina van Ernst, die op een andere server (instance) van hetzelfde netwerk zit in Duitsland. URL is: afu.social/@PA1EJO

Show more
Mastodon

Social media for Slow Scan Radio and the Daily Minutes